Undefined Reference Error and Other Questions

User avatar
Tectu
Posts: 1226
Joined: Thu May 10, 2012 9:50 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby Tectu » Tue Nov 06, 2012 4:49 pm

Even that is not what we need in this case... Just tell us if the LED starts flashing directly after a reset and if it's flashing quite quick or not.


~ Tectu

yellowtiger
Posts: 15
Joined: Sun Oct 28, 2012 6:42 pm

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby yellowtiger » Wed Nov 07, 2012 4:13 am

Hi Tectu and Abhishek,

I think I have mentioned in one of my earlier posts. Yes, the LEDs on the STM32F4 board starts flashing right after reset (probably a second of two delay but I think that's normal). So I guess the MCU board is OK.

Abhishek
Posts: 266
Joined: Wed May 23, 2012 3:15 pm
Location: India

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby Abhishek » Wed Nov 07, 2012 5:21 am

What do you mean by a delay of a few seconds? Describe it clearly.

Also, have you tried using GDB ever? Are you able to debug your target? You aren't using any IDE as of now, are you? Try using the ChibiStudio bundle and debug your project or use GDB, in that case.

Abhishek

User avatar
Tectu
Posts: 1226
Joined: Thu May 10, 2012 9:50 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby Tectu » Wed Nov 07, 2012 8:00 am

If you don't want to use any IDE because you are too cool for them, here you go: HowTo: work without IDE

Hmm, I should definitely finish that guide somewhen....


~ Tectu

yellowtiger
Posts: 15
Joined: Sun Oct 28, 2012 6:42 pm

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby yellowtiger » Wed Nov 14, 2012 6:51 am

Guys, a quick update. I received my new LCD module today. I hooked up the MCU board and the LCD board and flashed a few of my LCD testing codes (in separate tries) to the MCU board. Everything seemed working fine now. I was able to get graph on the LCD right after it is powered on.

User avatar
Tectu
Posts: 1226
Joined: Thu May 10, 2012 9:50 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Undefined Reference Error and Other Questions

Postby Tectu » Wed Nov 14, 2012 8:32 am

Hey yellowtiger,

Now this is good news! :D
I am glad you could get everything working. You may want to contact your seller that the first display was broken.

Now, keep going the hacking with ChibiOS/GFX! :D


~ Tectu


Return to “LCD Driver and Graphic Framework”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests