Search found 44 matches

by Eddie
Thu Nov 02, 2017 8:51 am
Forum: Bug Reports
Topic: test suite Topic is solved
Replies: 11
Views: 2299

Re: test suite Topic is solved

Hi,
yes, test suite not start, no output to terminal.

Eddie
by Eddie
Wed Nov 01, 2017 6:15 pm
Forum: Bug Reports
Topic: test suite Topic is solved
Replies: 11
Views: 2299

test suite Topic is solved

Test suite freeze from shell comandline.
Latest Chibios trunk.
by Eddie
Tue Sep 12, 2017 1:45 pm
Forum: Bug Reports
Topic: ChibiStudio 19 - STM32F107 debug problem Topic is solved
Replies: 4
Views: 914

Re: ChibiStudio 19 - STM32F107 debug problem Topic is solved

Hi,
yes I tried both compilers.

Eddie
by Eddie
Tue Sep 12, 2017 12:50 pm
Forum: Bug Reports
Topic: ChibiStudio 19 - STM32F107 debug problem Topic is solved
Replies: 4
Views: 914

ChibiStudio 19 - STM32F107 debug problem Topic is solved

After select "Threads" in ChibiOS/RT 4.xx.x Debug View arm-none-eabi-gdb server crashes.
CPU STM32F107, ChibiOs 17.6.x. Other CPU ( STM32F4 ) are OK.

Can anyone test it?
by Eddie
Thu Nov 12, 2015 9:58 am
Forum: STM32 Support
Topic: Bug in EXT driver STM32F0
Replies: 3
Views: 1382

Bug in EXT driver STM32F0

Hi, there is bug in ext_lld_isr.c Compiling ext_lld_isr.c ../../../../os/hal/ports/STM32/STM32F0xx/ext_lld_isr.c: In function 'ext_lld_exti_irq_enable': ../../../../os/hal/ports/STM32/STM32F0xx/ext_lld_isr.c:227:25: error: missing binary operator before token "!" ../../../../os/hal/ports/S...
by Eddie
Fri Jul 17, 2015 9:49 am
Forum: STM32 Support
Topic: STM32F030F4
Replies: 27
Views: 6269

Re: STM32F030F4

So I've made some progress with your example Eddie. It seems like there are some issues with chThdSleepMilliseconds not returning though. With the example blink code you provided it was not blinking. If I change the sleep to a delay it blinks. looks like maybe the thread is never starting correctly...
by Eddie
Wed Jul 15, 2015 9:54 am
Forum: STM32 Support
Topic: STM32F030F4
Replies: 27
Views: 6269

Re: STM32F030F4

it seems that the ST uses stm32f030x6.h for F030x4 * @file stm32f030x6.h * @author MCD Application Team * @version V2.0.1 * @date 18-June-2014 * @brief CMSIS STM32F030x4/STM32F030x6 devices Peripheral Access Layer Header I looked at the latest ST headers, apparently the STM32F030F4 is not yet suppor...
by Eddie
Wed Jul 15, 2015 9:26 am
Forum: STM32 Support
Topic: STM32F030F4
Replies: 27
Views: 6269

Re: STM32F030F4

It was with Chibios 3. In attachment is my working project. Thanks Eddie, was that with Chibios 2 or 3? I'm using 3 now. I updated stm32f0xx.h, hal_lld.h, stm32_registry.h, and made stm32f030x4.h (copied from stm32f030x6.h). I also updated the board.h and board.c to just have GPIOA, since the 030F4 ...
by Eddie
Wed Jul 15, 2015 9:02 am
Forum: STM32 Support
Topic: STM32F030F4
Replies: 27
Views: 6269

Re: STM32F030F4

I tested STM32F030x4 ever before, it needs to change #define STM32_HAS_GPIOD FALSE. No I didn't update the headers, you mean the hal_lld.h and stm32_registry.h? In my board.h I changed the MCU type to "#define STM32F030x4". It is still compiling though. I tried reflashing it again, and it'...
by Eddie
Sun Jul 06, 2014 2:23 pm
Forum: General Support
Topic: FatFS bindings
Replies: 10
Views: 3064

Re: FatFS bindings

Hi,
I don't have sufficient experiences to make changes in point 1 and 2.

In attachment is LWIP-FATFS-USB demo for Olimex E407 rev.E board :)

Eddie

Go to advanced search